Afslanken

Succesvol afslanken in Kortrijk

Bodyfit

BODYSLIM KARAAT

  BODYSLIM

  Downloaden

Bij Bodyslim kunt u veilig en snel afslanken

Bodyslim is een afslankingsinstituut in Kortrijk waar mensen op een veilige en snelle manier kunnen afslanken. Het is niet altijd gemakkelijk om op uw eten te letten en dan ook nog de tijd te vinden om intensief te gaan sporten. Daarnaast gebeurt het vaak dat het afslanken traag gaat en resultaat lang
op zich laat wachten. Dit demotiveert en voor we het weten zijn de goede voornemens de deur uit.

Wij bieden u echter een oplossing met een van onze technieken. Zo kunt u kiezen voor de Lipolaser,pressotherapie met infrarood, Venus Swan, of Vacupress. Deze behandelingen zorgen ervoor dat u sneller afvalt, u krijgt een slanker silhouet en uw huid gaat er gezonder en gladder uitzien!

Voor wie op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje zijn er de Rainshakes: 100% natuurlijk!

De Lipolaser

De Lipolaser is een instrument dat gebruik maakt van de lage intensiteit van de LaserJet. Vroeger werd deze enkel gebruikt voor het behandelen van pijnklachten en ontstekingen, maar ondertussen heeft men ontdekt dat deze techniek het gewichtsverlies bevordert.

Heeft u last van overtollige kilo’s en hardnekkig vet? Kom langs bij Bodyslim: wij helpen u afslanken. Sessies met de Lipolaser zijn ontspannend, pijnloos en effectief. De Lipolaser maakt uw vet vloeibaar en daarom moet u erna nog een half uurtje wandelen op de loopband, om de vrijgekomen vetcellen af te voeren. Het resultaat mag er wezen: per behandeling verliest u gemiddeld 468kcal en na de eerste behandeling kunt u reeds 2 tot 4 cm verliezen in de buikstreek. Voor een optimaal resultaat raden wij u 8 behandelingen aan, 2 keer per week.

Pressotherapie met infrarood

Heeft u last van cellulitis? Deze methode verbetert de circulatie in lymfe- en bloedvaten, waardoor de huid veerkrachtiger en zachter wordt. De infraroodstraling zorgt ondertussen voor een betere vetverbranding en verhoogt uw metabolisme, op die manier verbrandt u meer calorieën. Deze methode is ideaal voor:

  • het afvoeren van lichaamsvet
  • verbeteren van elasticiteit van de huid
  • bestrijden van cellulitis
  • verbeteren van de spijsvertering
  • behandeling van reumatoïde artritis
  • pijn in armen en benen

Wanneer u voor deze behandeling kiest is het aangeraden om veel water en groene thee te drinken, niet te roken en ook uw alcoholconsumptie te beperken.

Venus Legacy

Deze nieuwe technologie maakt gebruik van hoogfrequente stroom gecombineerd met magnetische pulsen die de aanmaak

van collageen en elastine bevorderen. Dit maakt de huid strakker, vermindert cellulitis en pakt plaatselijke vetophoping en

huidproblemen aan. Bovendien kan je met de Venus Legacy ook een suctie doen waarbij de huid wordt vacuüm gezogen. Deze technologie wordt gebruikt bij dermatologen en dokters. Heeft u last van verslappingen in het gezicht zoals neerhangende oogleden, losse huid of diepe rimpels?
Deze behandeling is ook goed voor het gelaat.

Medisch apparatuur die gebruik maakt van hoogfrequente stroom en magnetische pulsen. Deze bevorderen de aanmaak van collageen en elastine. Deze apparaten worden frequent bij dermatologen gebruikt voor een frisser en jeugdiger gelaat. De contouren worden verstrakt. Daarnaast zorgt dit ook voor serieuze rimpelvermindering.

Borst- & bipslifting

Twee grote klokken worden op de borst of bibs geplaatst. Door de zuigkracht wordt de huid veerkrachtiger en steviger met een mooi resultaat als gevolg.

Slimcab

Dit zijn infrarood-oefencabines waarmee u een individueel aangepast oefenprogramma kan volgen, speciaal op uw maat samengesteld door uw kinesitherapeut.

Uniek in de regio is dat we werken met een tablet waardoor u de oefeningen kan meevolgen op video. En het aantal beurten, evolutie, gewicht en vetgehalte wordt bijgehouden. Daarnaast is er een luik Slimdieet met voedingsadvies, recepten, ...

en een Slimcoach met mentale tips en uitdagingen.

Dit is een ideaal systeem voor allen die willen afslanken, aan figuurcorrectie doen of centimeters willen verliezen. Maar ook voor mannen en vrouwen die nood hebben aan beweging, maar door ouderdom, operatie of bepaalde aandoeningen zoals fibromyalgie of artrose geen belastende sporten mogen doen.

Het infraroodsysteem zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren en gewrichten. Mensen met rugproblemen krijgen een rugvriendelijk programma voorgeschoteld met aandacht voor de versterking van buik- en rugspieren. Elk persoon krijgt zo een uniek samengesteld en 100% verantwoord oefenschema opgesteld door de kinesitherapeut.

Rainshakes

Ze zijn allen glutenvrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Alle gebruikte eiwitten zijn de meest kostbaarste en zuivere in hun soort.
Ze zijn darmvriendelijk en bevatten geen aspartaam.

Voedingssupplementen

Dry Energy:

op basis van een bijzondere vorm van Carnitine. Het helpt bij de omzetting van vetten in energie.

Q10:

de geactiveerde vorm van ubiquinone helpt bij de omzetting van energie uit vetten.

Watenelax:

bevat kostbare vormen van magnesium, kalium en vitamine C.


HET RAINPHARMA DIEET


HOE VERLOOPT HET RAINPHARMA DIEET?


Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op
vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een
gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.


WAT IS HET VERSCHIL MET KLASSIEK PROTEÏNEDIEET?


Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!


Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.
Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Bodyslim

Succesvol afslanken in Kortrijk