Anti-aging

Venus Legacy

De Venus Legacy maakt gebruik van hoogfrequente stroom in combinatie met magnetische pulsen
die de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Het maakt de huid strakker en zorgt ervoor dat verslappingen zoals neerhangende oogleden, losse huid of diepe rimpels wordt aangepakt.
Er zijn veel toestellen op de markt maar dit is het enige medische toestel dat enkel door medisch en paramedisch personeel mag gebruikt worden.

Uw venus legacy ervaring: geen hersteltijd, geen pijn en ongemak:

  • Ervaar pijnloze behandelingen: Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, waneer dat niet nodig is. Venus Legacy biedt u een pijnloze behandeling met duidelijke zichtbare resultaten.
  • Ervaar veiligheid: Uw Venus Legacy behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en -kleuren.
  • Ervaar gemak: Zonder hersteltijd laat uw Venus Legacy behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddelijk te hervatten na de sessie.
  • Ervaar duidelijk zichtbare resultaten: Met de gepatenteerde (MP²) technologie ziet u heel vaak al resultaat na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 – 8 sessies.
  • Ervaar Venus Legacy: De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een drastische verbetering van het huidbeeld.

!QMS

De stichter van !QMS, Dr. Schulte was als plastisch chirurg gespecialiseerd in brandwonden op zoek naar het herstel van littekenweefsel en wondgenezing.

Zo maakte hij internationale furore, zowel voor zijn onderzoek naar het regenereren van de huid in de diepte als de anti-aging. De werking van het gamma is zo sterk dat het verslapte huidweefsel in enkele weken zijn stevigheid terugwint.

Rainshakes en orthomolecucaire voedingssupplementen als onderdeel van huidverbetering van binnenuit. vb. AOX antioxidanten

Bodyslim