Huidverbetering

Couperose

De roodheid verminderen en de huidconditie verbeteren. 1a2 behandelingen nodig Dit wordt schitterend aangepakt met de Venus versa , een innovatieve lichtflitstechnologie met de veiligste en beste behandeltesultaten.

Pigmentvlekken

Aantal behandelingen afhankelijk van de diepte. Wordt eveneneens met de Venus versa behandeld.

Verslapte huid

Verstrakking en duidelijke vermindering van de rimpels. 

Venus Legacy

De Venus Legacy maakt gebruik van hoogfrequente stroom in combinatie met magnetische pulsen
die de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Het maakt de huid strakker en zorgt ervoor dat verslappingen zoals neerhangende oogleden, losse huid of diepe rimpels wordt aangepakt.
Er zijn veel toestellen op de markt maar dit is het enige medische toestel dat enkel door medisch en paramedisch personeel mag gebruikt worden.

Uw venus legacy ervaring: geen hersteltijd, geen pijn en ongemak:

  • Ervaar pijnloze behandelingen: Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, waneer dat niet nodig is. Venus Legacy biedt u een pijnloze behandeling met duidelijke zichtbare resultaten.
  • Ervaar veiligheid: Uw Venus Legacy behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en -kleuren.
  • Ervaar gemak: Zonder hersteltijd laat uw Venus Legacy behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddelijk te hervatten na de sessie.
  • Ervaar duidelijk zichtbare resultaten: Met de gepatenteerde (MP²) technologie ziet u heel vaak al resultaat na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 – 8 sessies.
  • Ervaar Venus Legacy: De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een drastische verbetering van het huidbeeld.

Rainshakes en orthomolecucaire voedingssupplementen als onderdeel van huidverbetering van binnenuit. vb. AOX antioxidanten

Bodyslim