Massages

Geniet van een zalige massage in Kortrijk

Kom langs bij Bodyslim: het massagesalon in Kortrijk

Bodyslim in Kortrijk is een afslankingsinstituut waar u ook terecht kunt voor een ruim aanbod aan massages voor mannen en vrouwen.
Kom binnen in dit oord van relaxatie en laat u verwennen door deskundig en ervaren personeel. We werken met een volledig plantaardige massageolie zonder bewaarmiddelen die bestaat uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojoba-olie, arganolie en mix van essentiële oliën.

  • Californische massage: Deze massage gebeurt met warme olie. Spanningen worden weggewerkt, waardoor u zichzelf terug helemaal ontspannen voelt. Er wordt niet enkel met handen maar ook met de voorarmen gewerkt.
  • Lavasteenmassage: Bij deze massage wordt uw lichaam eerst ingestreken met warme olie. Daarna worden lavastenen gebruikt om uw spieren te ontspannen. De stenen worden op uw energiepunten gelegd en op die manier wordt uw energetisch evenwicht hersteld. Deze techniek helpt goed tegen rugpijn en artrose.
  • Zweedse massage: Heeft u last van pijnklachten? Deze massage werkt goed tegen pijn en is behoorlijk stevig. Zo komen uw spieren en gewrichten terug los en laat u de spanning die u heeft opgebouwd vrij.
  • Chocolademassage: Deze massage voedt de huid en is heel ontspannend.
  • Lymfedrainage: Heeft u last van vochtophoping? Deze massage helpt om uitwendig en inwendig lymfevocht af te voeren. Uw doorbloeding krijgt een instant boost en het heeft een zuiverende werking.
  • Rug- en nekmassage: Een medische massage die pijnklachten helpt te bestrijden. Deze massage wordt uitgevoerd in combinatie met infrarood.
  • Sportmassage: Voor en na een inspanning kan deze stevige massage heel aangenaam en ontspannend werken. Stijfheid en spierverhardingen worden weggewerkt.
  • Stoelmassage: Een ideale massage voor in een bedrijf of voor in een groepje bij u thuis.

Wilt u even ontstressen in een professioneel massagesalon?
Maak een afspraak bij Bodyslim in Kortrijkvia mail of telefoon. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website.

Bodyslim

Geniet van een zalige massage in Kortrijk